A l f a t e h

ekologija i energetika d.o.o.


     
     

 

Dugogodišnje iskustvo talijanskog proizvođača SICAS, uz detaljna istraživanja tržišta i kontinuirani razvoj proizvoda, rezultirali su stvaranjem kompaktne usisne čistilice NA4M3.

 

Čistilica NA4M3 je proizvedena primjenom vrhunskih materijala, tehničkih komponenti visoke pouzdanosti te s punim respektom prema zaštiti okoliša (maksimalna redukcija buke i emisije štetnih ispušnih plinova).

 

Spremnik otpada i spremnik vode izvedeni su od INOX čelika.

Pražnjenje spremnika otpada vrši se prekretanjem na visini od 1,65 m, što omogućuje pražnjenje otpada i u konvencionalne autosmećare sa stražnjim utovarom.

 

Upravljački volan u ergonomski oblikovanoj kabini premjestiv je s lijeve na desnu stranu i obrnuto, što olakšava preglednost radne zone i kontrolu tijekom rada.

 

Čistilica može biti opremljena sa dvije ili tri rotacione četke, ručnom usisnom cijevi, uređajem za visokotlačno pranje ručnom sapnicom te prednjim sapništem za pranje ceste i pješačkih zona, što omogućuje učinkovito i pouzdano istovremeno čišćenje i pranje javnih površina.

 

Vrhunske performanse i opremljenost čistilice čine ju jedinstvenom na tržištu te omogućuju komunalnim poduzećima znatne uštede u poslovanju, eliminirajući potrebu za dva odvojena radna stroja.

 

Upravljanje čistilicom dozvoljeno je sa vozačkom dozvolom «B» kategorije.